Také hledáte rychlý, bezpečný a spolehlivý systém, který vám umožní bezstarostnou správu webu ? United-Nuke je řešení právě pro vás - stáhněte si jeho aktuální verzi a objevte stovky funkcí, které nabízí.
Máte někdo zkušenosti s tímhle modulem pod UN-nuke? Já ho uploadoval an web, normálně rozjel MySQL instalaci a všechno "OK". Pak přejdu do Settings a cokoliv tam upravim, tak se nezaznamená a pořád zůstává defalutní - jak maximální velikost souboru (100kb), tak i povolení adresářů uživatele. Půvedně sem to jen bezmyšlnekovitě narval na web s tím, že tabulky byly s prefixem nuke_ ne unnuke_, to sem přepsal, ale pořád mi to nechce fungovat.
DB prefix bych našel kde? Tenhel "chybnej"? Jinak config to nemá nebo sem ho nenašel...
Db jako databáze prefix jako unnuke
Asi sem se špatně vyjádřil. Až tak tupej nejsem, spíš kdyby někdo věděl v jakym souboru bude chybka nebo jestli se tohle musí přehodit někde v databázi...
Pokud dochází k tomu, že se to do databáze nezapisuje, tak bude chyba někde tam.
Buď ve špatném prefixu nebo v komunikaci.
Jako první zkuste prověřit jestli někde není zapomenutý prefix "nuke" takzvaně natvrdo namísto "$prefix"
_________________ Blassen,
Altruista, Redaktor, Programátor, Designér a Majitel
Hello IT. Have you tried turning it off and on again ? Are you sure it's plugged in ?
mimochodem verze File Uploader version 3.5 mi jede už dva tydny na webu z UN poslední vydání včetně admina tak jsem asi tupej já
_________________ Naše práce vaše spokojenost
a co říkám na Google Chrome ?
mimochodem verze File Uploader version 3.5 mi jede už dva tydny na webu z <acronym title="Publikační a redakční systém - CMS - United-Nuke">UN</acronym> poslední vydání včetně admina tak jsem asi tupej já
jeste mam jeden problem pominu-li ten admin a to ze mi to nechce zasilat soubory
Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 1146 is not allowed to access /var/www/web5/skutrmoto.cz/skutrmoto.cz/upload/Lovis owned by uid 33 in /var/www/web5/skutrmoto.cz/skutrmoto.cz/modules/File_Uploader/index.php on line 205
ano čekal sem podobné hlášky už když sem kouk na to proč nejde to nastavení všudeje totiž proměnná POST tudíš bude asi problem z nastavenim hostingu myslím tim safe mode a možná registr globals tyto moduly nemám rád nedržej se již zaběhlého standartu nastavení serverů
_________________ Naše práce vaše spokojenost
a co říkám na Google Chrome ?
jeste mam jeden problem pominu-li ten admin a to ze mi to nechce zasilat soubory
Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 1146 is not allowed to access /var/www/web5/skutrmoto.cz/skutrmoto.cz/upload/Lovis owned by uid 33 in /var/www/web5/skutrmoto.cz/skutrmoto.cz/modules/File_Uploader/index.php on line 205
1/ zaplý safe_mode
2/ něco s právama pro přistup k složce(souboru)
_________________ Blassen,
Altruista, Redaktor, Programátor, Designér a Majitel
Hello IT. Have you tried turning it off and on again ? Are you sure it's plugged in ?
Zobrazit následující téma Zobrazit předchozí téma Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Stále nemáte svou prezentaci na internetu? A víte, že je to jako byste vůbec neexistovali? Lidé jsou stále více líní a pokud na internetu nenaleznou co hledají (a nejlépe na předních místech vyhledávačů), raději osloví konkurenci, která již webovou prezentaci vlastní. Už jen z toho důvodu, že během pár vteřin naleznou přehled produktů, ceník, kontakt a další pro ně důležité údaje. A přitom je to jedna z nejlevnějších a nejúčinnějších reklam. Zákazníkům dává o důvod víc, proč zvolit zrovna Vás. Tato prezentace využívá systém pro správu obsahu united-nuke.
Čas potřebný ke zpracování stránky: 0.25 sekund
Vaše šťastné číslo: 147