| Autor |
Zpráva |
Maxel
Armádní generál II. tř. (Admin)

Registrace: 19.6. 2004
|
 Zaslal:
pá 05. srpen, 2005 0:30 Předmět: CzechTeck Mlýnec 2005 |
  |
Zdravím. CzechTeck je téma dosti žívé omýlané dost a dost a pořád téma, které nevyjde ze slovníku každý den snad každého člověka. Jsem z přimdy a tuto párty jsem měl 3 km od domu, informace mám z pravé ruky, byl jsem se tam i podívat. Sdělte nám váš názor na tuto, co si myslíte a zákroku policie, o tom, co řekl náš pan Premiér. Slova Přimda, Mlýnec, CzechTeck a jim podobná slova zná teď celíá česká republica a nejen ta. Dnes ráno jsem četl článek, že se zprávy z CzechTecku vyskytly na CNN i na BBC. Můj názor na to je, že kdyby nebyli policajti, mohlo se to obejít bez zranění a vše mohlo proběhnout v pořádku. A co vy?? Fotky naleznete tady |
_________________ M.H.Maxel - BLASSENweb-tým |
|
| Návrat nahoru |
 |
 |
Inzerce
Sponsor

Registrace: 4.1. 2007 Příspěvky: 143
|
|
 |
Blassen
Armádní generál (Admin)

Registrace: 1.1. 1970
|
 Zaslal:
so 06. srpen, 2005 14:56 Předmět: |
  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Blassen
Armádní generál (Admin)

|
 Zaslal:
so 06. srpen, 2005 14:57 Předmět: CzechTek trochu jinak |
  |
CzechTek trochu jinak
http://www.404.mysteria.cz/
 |
_________________ Blassen,
Altruista, Redaktor, Programátor, Designér a Majitel
Hello IT. Have you tried turning it off and on again ? Are you sure it's plugged in ? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Maxel

|
 Zaslal:
so 06. srpen, 2005 15:00 Předmět: |
  |
Tak tomu říkám CzechTeck  |
|
| Návrat nahoru |
 |
 |
Blassen
Armádní generál (Admin)

|
 Zaslal:
so 06. srpen, 2005 15:04 Předmět: Czechtek a paragrafy |
  |
Stručně - Czechtek a paragrafy
Kde Policie ČR porušila zákon a jak se mohou postižení účinně bránit
http://www.blisty.cz/art/24342.html |
_________________ Blassen,
Altruista, Redaktor, Programátor, Designér a Majitel
Hello IT. Have you tried turning it off and on again ? Are you sure it's plugged in ? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Blassen
Armádní generál (Admin)

|
 Zaslal:
so 06. srpen, 2005 15:09 Předmět: CZECHTEK 2005 |
  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
 Zaslal:
po 08. srpen, 2005 0:09 Předmět: Najnovší vtip |
  |
Paroubek a technoparty
Paroubek se přijel podívat na CzechTec 2006 a už ho nikdo nikdy neviděl. |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Inzerce
Sponsor

|
|
 |
xxblue
Desátník

Registrace: 27.5. 2004
|
 Zaslal:
po 08. srpen, 2005 1:21 Předmět: Paroubkovy Plastikové Pendreky |
  |
Paroubkovy Plastikové Pendreky
Vydáno 01. 08. 2005
( http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2005080102 )
Premiér Paroubek prožíval parlamentní prázdniny pilnou prací.
Posedával po prázdné pracovně, popíjel popovické pivo, poslouchal peprnou polku. Produktivní práce přiměřená premiérskému platu.
Poznenáhlu přilezl politický poskok. „Pane premiére, poslyšte překvapení. Příznivci popmusic pořádají party. Poskakují po privátním poli, pouští pazvuky. Pošlapou plodiny, přeruší produkci potravin. Přinesou problémy, poklesnou preference.“
Pořádná pakárna, pomyslel Paroubek. Pokud podlehneme pasivitě, pošlapou pomatenci privátní pozemky. Pravicová periodika pasou po podobných přehmatech, posílí propagandu, popřou Paroubkovu politickou práci.
Požádal Paroubek policejní pohlaváry přijet.
Páni příslušníci, pomůžete potlačit polní pozdvižení? Podniknout protiakci?
Policejní prezident Paroubka podpořil. Předvídaví přechůdci pořídili plastikové pendreky perfektních proporcí. Příslušníci pravidelně procvičují potírání protestů, prohlubují připravenost přetáhnout parchanty pendreky po prdeli. Plzeňskou posádku přiměřeně posílí pražskými policejními prasaty. Povolá pohotovostní pluk. Pořídí pancéřovaná policejní přibližovadla. Perfektní přehlídka policejní připravenosti.
Plukovník policie povstal. Poctivý perspektivní policista, prohlásil, preferuje především preventivní práci. Paroubek požádal přiblížit politiku prevence. Plukovník předložil plán, přehradit polní přístup, pomatence pozatýkat, postrašit, pojebat, pokutovat, propustit.
Policejní prezident povídal: „Přestaň plácat píčoviny, pazdráte. Pokud pohrdáš perspektivní policejní pozicí, potažmo poskytovanými prebendami, půjdeš pomáhat příbramským příslušníkům poklízet psí produkty. Poskytuj podporu představám policejních představených!“
Premiér Paroubek použití pendreků posvětil. Paroubek preferoval prověřené prostředky, pendreky, plexiskla, plastové projektily. Poslouchejte pořádně, připomenul, pokud policejní pitomá paka použijí pistole, přivodí poprask. Pražané pořídí provazy, pověsí politiky, pomordují policisty.
Poručili proto policisté, používat pendreky přiměřeně, pouze pár parchantů přizabít.
Paroubek přivolal politické peklo. Podobné postupy používal Pinochet. Populista Paroubek patří potrestat, pokud podobnou prasárnu posvětil. Pozbyl premiér Paroubek paměti? Pamatuje Paroubek plyšový převrat? Použití pendreku přináší pouze problémy, přínos pro popularitu postrádá. Potřebujeme přežít pouhých pár měsíců, pak přijde pravice, Paroubka požene. |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Maxel

|
 Zaslal:
po 08. srpen, 2005 7:21 Předmět: Re: Najnovší vtip |
  |
Anonymní napsal:
Paroubek a technoparty
Paroubek se přijel podívat na CzechTec 2006 a už ho nikdo nikdy neviděl.
Škoda, že to je jen vtip |
|
| Návrat nahoru |
 |
 |
mirgi
Vojín

Registrace: 31.12. 2004
|
 Zaslal:
út 09. srpen, 2005 21:33 Předmět: anti-czechtek |
  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Maxel

|
 Zaslal:
st 10. srpen, 2005 0:33 Předmět: Re: anti-czechtek |
  |
mirgi napsal:
http://anti-czechtek.ic.cz/
Co ti na tom vadí? já jsem teda z Technařema |
|
| Návrat nahoru |
 |
 |
mirgi
Vojín

|
 Zaslal:
st 10. srpen, 2005 9:53 Předmět: Re: anti-czechtek |
  |
Maxel napsal:
mirgi napsal:
Co ti na tom vadí? já jsem teda z Technařema
Ja se zasahem policie souhlasim, nesouhlasim pouze s jednotlivcema pri zasahu ze pustili nervy z uzdy ale to bylo jak na strane policie tak na strane technaru. Je ale pravda ze jednou kdyz policie naridi opustit prostor tak se to dela bez dizkuse, to nejsou komunisticke praktiky ale normalni vec, tohle udelat v Americe nebo v Nemecku ze odmlouvate policii tak Vas stluce jak sirotu.
Mam bohuzel taky chatu vedle pozemku kde se technoparty (ne takoveho rozmeru) konaji a muzu rict ze je to hruza, trpi okolni pozemky tim ze je pouzivaji jako zachod a po vesnici se toulaji vorzraly atd.. lide, a jednou shodili mou 7 letou dceru s kola sice asi ne umyslne ale nemeli tu snahu ji aspon pomoct nechali ji tam lezet a stali kolem ni a smali se jak blbci s nepritomnim zrakem. Dcera musela mit sitou hlavu.
Pokud uz meco takoveho se ma konat tak se vsim vsudy zabezpecenim a pouze na tom miste kde ten pozemek je pronajatej a ne ze zaberou dalsi 4 pozemky jako zachod a sexualni hratky v psenici nebo ovsu.
Tot muj nazor: |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
 Zaslal:
st 10. srpen, 2005 10:10 Předmět: Re: anti-czechtek |
  |
mirgi napsal:
Maxel napsal:
mirgi napsal:
Ja se zasahem policie souhlasim, nesouhlasim pouze s jednotlivcema pri zasahu ze pustili nervy z uzdy ale to bylo jak na strane policie tak na strane technaru. Je ale pravda ze jednou kdyz policie naridi opustit prostor tak se to dela bez dizkuse, to nejsou komunisticke praktiky ale normalni vec, tohle udelat v Americe nebo v Nemecku ze odmlouvate policii tak Vas stluce jak sirotu.
Mam bohuzel taky chatu vedle pozemku kde se technoparty (ne takoveho rozmeru) konaji a muzu rict ze je to hruza, trpi okolni pozemky tim ze je pouzivaji jako zachod a po vesnici se toulaji vorzraly atd.. lide, a jednou shodili mou 7 letou dceru s kola sice asi ne umyslne ale nemeli tu snahu ji aspon pomoct nechali ji tam lezet a stali kolem ni a smali se jak blbci s nepritomnim zrakem. Dcera musela mit sitou hlavu.
Pokud uz meco takoveho se ma konat tak se vsim vsudy zabezpecenim a pouze na tom miste kde ten pozemek je pronajatej a ne ze zaberou dalsi 4 pozemky jako zachod a sexualni hratky v psenici nebo ovsu.
Tot muj nazor:
Souhlasím se zásahem, když si kdekoliv rozložíte stan nebo přívěs, musíte mít povolení a zaplatit majiteli pozemku!!! Proč tito lidé chtějí zdarma a bez sociálního zajištění ničit přírodu, kde se jim zachce??? Proto měli po výzvě odejít a potom to řešit právní cestou a ne hned začít s násilím!!! |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Maxel

|
 Zaslal:
st 10. srpen, 2005 10:47 Předmět: Re: anti-czechtek |
  |
Anonymní napsal:
mirgi napsal:
Maxel napsal:
mirgi napsal:
Tot muj nazor:
Souhlasím se zásahem, když si kdekoliv rozložíte stan nebo přívěs, musíte mít povolení a zaplatit majiteli pozemku!!! Proč tito lidé chtějí zdarma a bez sociálního zajištění ničit přírodu, kde se jim zachce??? Proto měli po výzvě odejít a potom to řešit právní cestou a ne hned začít s násilím!!!
A víte v čem je ten problém? Organizátoři s tutím vším letos počítali. Bydlím kousek od technopárty a tak vím, že měli dobře pronajatý pozemek, smlouvu, zajištěny záchody a i vodu. (Upřímně je mi vaší dcery líto, to je doopravdy nezodpovědný). První zásah byl vlbec na základě ničeho. ten byl vpátek, nechtěli jse pustit na pronajatý pozemek. Když už se tak konečně dostali, tak obývali jen ten pozemek. A vy jste určitě četli články o tom, že obývali více pozemků, ano ale až po druhým zásahů policie. když se tak stalo, technaři začali utíkat kam jen to šlo a vlastně všechny osboní věci tam nechali a zahazovali. Proto tam vznikl takovej "bordel". zase není správný že když se něco stalo jednou špatně tak to na vždy odsoudit. To je jak kdyby jste vy byl v práci, dělal jste nějakou tu práci, udělal by jste jí práce a oni vás za to vyhodili, protože by věděli, že už jí příště správně neuděláte a třeba by jste jí udělal. Takhle vidím ten zásah já. Prostě politická nenávist vůči těmto lidem. Lidi z okolních vesnic si ani nestěžovali na hluk, protože kolem centra párty měli rozestavěny protizvukové bariery. |
|
| Návrat nahoru |
 |
 |
Inzerce
Sponsor

|
|
 |
mirgi
Vojín

|
 Zaslal:
st 10. srpen, 2005 12:34 Předmět: Czech |
  |
Nevim co jsem poslouchal media atd.. tak jsem usoudil ze zasah byl opravneni, na nekterych fotkach je videt ze jsou mimo pronajaty pozemek a to tam jeste púolicie neni nikde videt. A pokud meli dojem ze je zasah neopravnen tak se nemeli policii napadat tycema atd... a radsi odejit a potom to resit soudni cestou Je pravda ze posledni dobou byla policie napadana ze nezasahuje atd... a kdyz jednou zasahne tak se to zase proti ni obrati. |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|