Také hledáte rychlý, bezpečný a spolehlivý systém, který vám umožní bezstarostnou správu webu ? United-Nuke je řešení právě pro vás - stáhněte si jeho aktuální verzi a objevte stovky funkcí, které nabízí.
No tak ono neni nějak co aktualizovat prozatím. Ale jak se říká trpělivost růže přináší.
Že ti třeba nevadí že u dráčka je poslední aktualita 6.7.2007 a článek 3.9.2007 ?!?
Každopádně co je to je. No ale s tímhle dotazem si se pravděpodobně asi měl obrátit malinko jinam, i když teda díky za důvěru a podporu.
_________________ Blassen,
Altruista, Redaktor, Programátor, Designér a Majitel
Hello IT. Have you tried turning it off and on again ? Are you sure it's plugged in ?
Zaujimalo by ma, aky ma problem UN s php@mysql verziami 5? Na troch hostingoch som mal a mam UN dlhoooo na tychto verziach a bez problemov, problem nevidim v UN, pokial nejaky je, jedine v hostingu.
Ked sa na to pokusim pozriet z Rayovej strany, tak tiez zatial nevidim, co by bolo nutne prerobit, resp. aktualizovat...
Tak k php5 atd.. právě jsi to nakousl samo tvůrce UN bude říkat že to že vám tam něco nejde je hostingem a hosting zase že to je v UN.
Každopadně je pravdou že na mnoha Hostinzích to jede ale někde naopak ne v tom nevidím taky nutnost aktualizace.
Osobně by mě spíše zajímala aktualizace pro možnost instalace na Postgres databáze.
Jo a k předešlé reakci Holana chlape mohu se optat ?
Blassen vtipně narazil na neaktuálnost mého webu hjosef.net jelikož jsme spolu otom akorát ten den mluvyli.
,ale tys mě dostal
PLS jaký játo vlastně používám RS ?
_________________ Naše práce vaše spokojenost
a co říkám na Google Chrome ?
A vovovovo tom to je.
Hello IT. Have you tried turning it off and on again ? Are you sure it's plugged in ?
Njo muj věb používaj věčinou lidi co začínaj z UN to byl duvod jeho založení
prioritní pro mě bylo pár článků o instalaci atd
Nicmeně i ty jsi tam kdysi chodil to vím jistě
takže bys mohl vědět že UNko samo mám )
Csss sem uražen _________________ Naše práce vaše spokojenost
a co říkám na Google Chrome ?
Zobrazit následující téma Zobrazit předchozí téma Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Stále nemáte svou prezentaci na internetu? A víte, že je to jako byste vůbec neexistovali? Lidé jsou stále více líní a pokud na internetu nenaleznou co hledají (a nejlépe na předních místech vyhledávačů), raději osloví konkurenci, která již webovou prezentaci vlastní. Už jen z toho důvodu, že během pár vteřin naleznou přehled produktů, ceník, kontakt a další pro ně důležité údaje. A přitom je to jedna z nejlevnějších a nejúčinnějších reklam. Zákazníkům dává o důvod víc, proč zvolit zrovna Vás. Tato prezentace využívá systém pro správu obsahu united-nuke.
Čas potřebný ke zpracování stránky: 0.12 sekund
Vaše šťastné číslo: 135