Také hledáte rychlý, bezpečný a spolehlivý systém, který vám umožní bezstarostnou správu webu ? United-Nuke je řešení právě pro vás - stáhněte si jeho aktuální verzi a objevte stovky funkcí, které nabízí.
Zřízení chatu na webu - zajímalo by mě jakým způsobem se dá zprovoznit na webu chat?
Koukám, že tady na blassenweb.net je dost dobrej chat.
Myslím tím dotaz jaký používáš chat na blassenweb.net admine ? Je to modul do unnuke ? Nebo jsi něco sehnal a upravoval a upravoval, jak už jsem na to u Tebe zvyklej ?
Prosím napiš admine, jestli to není tajemství.
Popřípadě, pokud má někdo ze čtenářů nějakej pěknej chat, pochlubte se prosím linkem .... Díky moc
Tajemství to samozřejmě není, i u chatu je dole odkaz na domovskou stránku http://voc.sourceforge.net/
Ale nejedná se o modul do United-Nuke, ale o samostatný chat.
Přeložila a upravila to Rosalynda a ke stažení i s popisem instalace v češtině je to tady:
http://tvorba-www.bravepages.com/demos/bbvoodoo.html _________________ Blassen,
Altruista, Redaktor, Programátor, Designér a Majitel
Hello IT. Have you tried turning it off and on again ? Are you sure it's plugged in ?
Tak to jsem rád. že to není tajemství. Hned jsem si to dal na www.nactileti.net a funguje to super. Díky Ti moc.
Doporučuji všem.
Je to vychytaný a každej je hotovej z množství smajlíků.
ahoj blassene , hele potrebuju abys mi pomohl s tim chatem cos mi minule dal , za prvy ja php jeste nedelam a uz vubec ne my-SQL tak pls napis mi na mail a nebo mi napis do fora na www.dj-kubis.wz.cz/forum/ diky mod DJ KUBIS _________________ DJ KUBIS
Zobrazit následující téma Zobrazit předchozí téma Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Stále nemáte svou prezentaci na internetu? A víte, že je to jako byste vůbec neexistovali? Lidé jsou stále více líní a pokud na internetu nenaleznou co hledají (a nejlépe na předních místech vyhledávačů), raději osloví konkurenci, která již webovou prezentaci vlastní. Už jen z toho důvodu, že během pár vteřin naleznou přehled produktů, ceník, kontakt a další pro ně důležité údaje. A přitom je to jedna z nejlevnějších a nejúčinnějších reklam. Zákazníkům dává o důvod víc, proč zvolit zrovna Vás. Tato prezentace využívá systém pro správu obsahu united-nuke.
Čas potřebný ke zpracování stránky: 0.12 sekund
Vaše šťastné číslo: 120