| Autor |
Zpráva |
Blassen
Armádní generál (Admin)

Registrace: 1.1. 1970
|
 Zaslal:
čt 30. srpen, 2007 20:55 Předmět: |
  |
nesmí se to stahovat pomocí http://houbeless.ic.cz/modules.php?name=BW_Downloads&d_op=getit&lid=3 ale pouze krz ten button.
Pokud z nějakýho jinýho důvodu dojde ještě k refreshi prohlížeče tak to script vyhodnotí jako přímý odkaz.
Mě to fungovalo.
určitě by se dalo odstranit tato ochrana ale ta tam byla původně přidána kvůli trafiku a tak. |
_________________ Blassen,
Altruista, Redaktor, Programátor, Designér a Majitel
Hello IT. Have you tried turning it off and on again ? Are you sure it's plugged in ? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Inzerce
Sponsor

Registrace: 4.1. 2007 Příspěvky: 143
|
|
 |
houbeless
Rotný

Registrace: 18.8. 2006
|
 Zaslal:
čt 30. srpen, 2007 21:01 Předmět: |
  |
Popravdě jsem to vůbec nepochopil..však ten button odkazuje na tu adresu, která se zadá při vkládání souboru...button v administraci nemohu ovlivnit.. |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
houbeless
Rotný

|
 Zaslal:
čt 30. srpen, 2007 22:39 Předmět: |
  |
Blassen napsal:
S tim buttonem, nebo přímým odkazem jsem to nepochopil...ale testovali to i jiní uživatelé a je pravda, že jim to taky šlo.Ale mě to prostě nejde...mohl bych poprosit, kde v tom skriptu je tahleta vychytávka, že bych ji odstranil... |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Blassen
Armádní generál (Admin)

|
 Zaslal:
pá 31. srpen, 2007 18:41 Předmět: |
  |
je to funkce getit |
Hello IT. Have you tried turning it off and on again ? Are you sure it's plugged in ? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
houbeless
Rotný

|
 Zaslal:
pá 31. srpen, 2007 22:40 Předmět: |
  |
Díky za pomoc, problému jsem se zbavil - už mi to běží.
Také jsem našel 2 chybky:
1. Při zobrazení detailu souboru se nezobrazuje číslo verze, přestože v db je. Problém je na řádku 1951, $version = $rowres['bw_reg_paid_user']; - ale toto samozřejmě není nic závažného. Už trochu nepříjemější je 2., že při editaci vloženého souboru do db se nezobrazuje link v kolonce domácí stránka, přestože je taky v db. - je to trochu matoucí... |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Blassen
Armádní generál (Admin)

|
 Zaslal:
so 01. září, 2007 0:20 Předmět: |
  |
k těm chybám, o nich samosebou vím.
Na tu první sem se zatím ani nekouk ale ta $url je tam schválně nahrazená jako ***** potřeboval sem to takhle vydat tak sem nepřemejšlel jak to udělat jinak.
Je to tak proto aby nebylo možné snadno zjistit adresu odkazu a pak na něj odkazovat přímo odjinud.
Pokud má někdo zájem se na vývoji podílet tak bezevšeho a je vítán s otevřenou náručí. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
houbeless
Rotný

|
 Zaslal:
ne 03. únor, 2008 13:39 Předmět: |
  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Inzerce
Sponsor

Registrace: 4.1. 2007 Příspěvky: 143
|
|
 |
Blassen
Armádní generál (Admin)

|
 Zaslal:
ne 03. únor, 2008 15:17 Předmět: jak vypnout v modulu BW Downloads adsense od google |
  |
alex2111 napsal:
....jak vypnout v modulu BW Downloads adsense od google.....
Stačí odkomentovat nebo přidat tento řádek, zbytek se provede automaticky:
AD houbeless)
O té verzi vím a nějak jsme se domlouvali, že to použijeme do další verze s opravením několika bugů.
p.s.: tu ochranu s $refererem pro verzi ke stažení propříště odstraníme úplně. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
houbeless
Rotný

|
 Zaslal:
ne 03. únor, 2008 17:51 Předmět: |
  |
No já jsem to pak nějak testoval a zjistil jsem, že s tim refererem to zlobí jen s některými Firewally, proto to někomu šlo. Já používám kerio a musel jsem to povolit, nicméně jsem problém z této strany nečekal  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Blassen
Armádní generál (Admin)

|
 Zaslal:
ne 03. únor, 2008 21:13 Předmět: zlobí Firewally |
  |
houbeless napsal:
No já jsem to pak nějak testoval a zjistil jsem, že s tim refererem to zlobí jen s některými Firewally, proto to někomu šlo. Já používám kerio a musel jsem to povolit, nicméně jsem problém z této strany nečekal 
z toho tedy vyplývá ? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|