Také hledáte rychlý, bezpečný a spolehlivý systém, který vám umožní bezstarostnou správu webu ? United-Nuke je řešení právě pro vás - stáhněte si jeho aktuální verzi a objevte stovky funkcí, které nabízí.
Zpráva : ako mam postupovat pri oživovani počítača ?
Potreboval by som poradit,ako mam postupovat pri oživovani počítača,postup celej inštalacie,aby pc nastartoval,kde možem zohnat nejaku dokumentaciu,alebo knihu,časopis,kde o tom píšu,chcem sa to naučit,mam 53r.a stale sa učím,ak možte pomožte,dakujem a prajem príjemneho Silvestra a štastny Novy ROK
Registrace: 7.7. 2005
Inzerce
Zpráva : Počítač!
Jestli máš nový tak máš asi nainstalovaný Windows,nejspíš?Nebo máš starší už s nějakým operačním systémem?Mě bude sedmdesát a tohle jsem zvládl za tři neděle celkem dobře.Možná bys měl koupit knížku která o tom pojednává,pro začátečníky.
Já to udělal taky.
Potom krok za krokem vyzkoušíš jak se s tím systémem zachází a nacvičíš si podle návodů další věci!Možná ale že potřebuješ nainstalovat na počítač nový operační systém,já jsem koupil Windovs Home a podle návodu nainstaloval.
Ale možná myslíš třeba zrychlit a podobně?Takže trochu přesněji co je podle tebe oživit počítač?Zkus trochu podrobněji a já pokud budu vědět odpovím!
velmi pekne dakujem,že si mi odpovedal,ide mi o preinštalovanie,mam Windovs Home,potrebujem ho prečistit po roku,je spomaleny,čistil som ho už všetkymi clearmi,ale nevyčistil preto by som chcel cely system odinstalovat a znova nainstalovat,mam rozne knihy a časopisy,ale ani v jednom som nenašiel to čo k tomu potrebujem,bol by som velmi rad keby si mi pomohol,dakujem prajem prijemny Silvester a všetko najlepšie do noveho roku
Zpráva : !
Dík za přání,tobě taky všechno nejlepší a hodně úspěchů!Tak nejdřív dáš instalační CD do počítače,po zapnutí podržíš CTRL a ALT s F1,objeví se ti okno s možnostmi,dáš možnost práce s CD a potom se ti začne instalovat windows z CD.Dáš novou instalaci a ta stará se automaticky smaže.Sem tam tě to upozorní jestli souhlasíš,dáš ano.Zeptá se tě na kód,ten musíš mít a už to jede.Jestli nemáš koupené ale zadarmo od někoho tak jen nesmíš souhlasit s aktualizací,toby tě hned měli a nefungovalo by ti to.Tak se měj a když budeš mít doplňující otázku tak napiš!
dakujem za pomoc aj za radu,ale chcem sa spytat ešte na jedno,vyčistim všetko,nezostanu žiadne stare subory,netreba robit vobec nič,zda sa mi to priliš jednoduche,idem na vec hned po tvojej odpovedi,diki moc
Zpráva : !
Taky to jednoduchý je,na vymazaný místo se nainstalují programy nové,to co tam je bude nenávratně pryč!Staré by tam zůstalo jen v případě,že bys dal jen opravit,ale jak dáš nainstalovat nové tak máš všechno pryč!
Zobrazit následující téma Zobrazit předchozí téma Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Stále nemáte svou prezentaci na internetu? A víte, že je to jako byste vůbec neexistovali? Lidé jsou stále více líní a pokud na internetu nenaleznou co hledají (a nejlépe na předních místech vyhledávačů), raději osloví konkurenci, která již webovou prezentaci vlastní. Už jen z toho důvodu, že během pár vteřin naleznou přehled produktů, ceník, kontakt a další pro ně důležité údaje. A přitom je to jedna z nejlevnějších a nejúčinnějších reklam. Zákazníkům dává o důvod víc, proč zvolit zrovna Vás. Tato prezentace využívá systém pro správu obsahu united-nuke.
Čas potřebný ke zpracování stránky: 0.10 sekund
Vaše šťastné číslo: 124